Jakkesæt

Det er ikke altid, vi tænker over, hvordan det går for designerne, producenterne og alle de andre, der arbejder hårdt, for at vi kan nyde alle de ting og sager, vi nu til dags anser for at være en selvfølge og ikke den luksus, det i virkeligheden er. Hvis vi tænkte lige så lidt over vores medmennesker, så ville der være langt flere, som gik ned med depression, fordi ingen tilsyneladende holder af dem. Det kan vi da ikke have, så lad os se lidt nærmere på nogle af de tøjmærker, der virkelig har klaret sig god gennem årene – og lad os rose dem for det, så de ved, hvor meget vi sætter pris på dem. Vi har fundet tre af slagsen, vi mener, fortjener at få en helt masse ros, så læs med og vurder, hvad du synes. Bagefter kan du jo lave din egen liste og tænke over, hvor vigtig en del de tøjmærker eller virksomheder generelt er for dig.

Vi vil først og fremmest gøre opmærksom på et tøjmærke, der findes i langt de fleste danske hjem og har gjort det i en del år efterhånden. Hummel er stadig et stærkt brand og det ses tydeligt i, hvor hurtigt man får øje på det, når man går rundt på Strøget i København. Det er dog ikke kun her i landet, man knap nok kan gå tre skridt uden at støde på tøj fra Hummel, da de faktisk findes i de fleste lande verden over – og mange af stederne klarer dig sig også super godt, så lad os klappe lidt for vores allesammens yndlingsbrand.

Et andet mærke de fleste danskere kender til er Hugo Boss. Om de er mest kendte for deres deodoranter og parfumer, deres jakkesæt og smokings eller nogle af de mange andre produkter, de sælger, kan være svært at sige, men der kan ikke være nogen tvivl om, at de har klaret sig helt suverænt igennem årene. De havde en noget mærkelig start for hvad, der efterhånden er mange årtier siden, men uanset hvad, så er det et mærke, som mange både i Danmark og andre steder rundt om i verden sætter pris på, selv hvis vi alt for tit glemmer at sige det.

Til sidst har vi et mærke, der er noget mere ukendt, men Moss Copenhagen er bestemt også nogle, vi er glade for. Det danske tøjmærke producerer tøj, der er kendt ikke bare for det stilrene design, men også for kvaliteten, som i sidste ende er med til at mindre tøj bliver smidt ud. Et af de helt store problemer med danskeres forbrug er jo, at vi skifter alt for meget ud i vores tøj og andre ting, men når kvaliteten er lav, er det svært for forbrugeren at lade være.