Når man står overfor et maleprojekt i hjemmet, er der mange ting at tage stilling til. Naturligvis er valget af farver helt i top blandt emnerne. Man skal vælge med omhu, for udtrykket skal være et, der passer til både hus og beboere. Men også typen af maling og kvaliteten bør spille en fremtrædende rolle. Her er der også mange faktorer, der spiller ind. Det kan være en god idé at tage farvehandleren med på råd. 

Kvaliteten af malingen spiller en stor rolle. Her er malingen fra Beck og Jørgensen et sikkert valg. Her snakker vi maling, som bruges af malermesteren selv og som står for tårnhøj kvalitet. Beck og Jørgensen er et hæderkronet mærke, som i generationer har fremstillet kvalitetsmaling til både udendørs og indendørs brug. Maling, der holder længe og som holder farverne strålende i mange år. Her er tale om muligvis den bedste maling på markedet.

Økonomi og kvalitet

Der er ingen tvivl om at kvalitet og pris hænger uløseligt sammen når det drejer sig om maling. Her ligger Beck og Jørgensen ikke i den billige ende, men til gengæld er kvaliteten i top. Og det kan faktisk godt betale sig at gå efter kvalitet, for med en billig maling af ringe kvalitet, kan du risikere at skulle male igen allerede efter få år. 

Udover den tårnhøje kvalitet, leverer Beck og Jørgensen også maling som er skånsom mod klima og miljø. Bæredygtighed er vigtig for Beck og Jørgensen, som i tre generationer har leveret højkvalitetsmaling til det danske marked. Er der allergikere blandt beboerne i boligen, så er Beck og Jørgensen et fornuftigt valg.

Gå systematisk til værks

Som med så mange andre projekter med boligen er det altid en god idé at lave en plan og følge den, så man ikke glemmer noget undervejs. Er det hele huset, som skal males, så er mange uheld sparet, hvis man har planlagt projektet på forhånd

Og når I kommer til vejs ende og boligen står nymalet og flot, så er det på sin plads at give sig selv et klap på skulderen. Takket være den høje kvalitet, kan synet nydes i mange år.