Støvler

Støvler er en populær form for fodtøj, til alt fra afslappede gåture og til formelle lejligheder. Heldigvis er så mange forskellige designs, at du kan have pæne der Pavement støvler til din tur i byen eller på kontoret, og afslappede Gummistøvler til at vade rundt i, når det regner, og du ikke gider sidde fast indenfor. Enhver type støvle findes med hæle, der kan være lave eller høje, men de formelle støvler har tendens til at have højere hæle end de mere afslappede. Man kan generelt sige, at de afslappede støvler er mere praktiske, selv om det er vigtigt for kvinder, at deres afslappede støvler også har en vis stil.

For en god, robust og afslappet støvle, kan det ikke gå helt galt med Doc Martens. Disse støvler var oprindeligt udviklet til soldater, men kvinder kan også lide at bære dem nu. Cowboystøvler appellerer til en vis mængde mennesker, hvoraf mange ikke bærer andre uformelle støvler. Der er også dem, der har mange par afslappede støvler og kun lejlighedsvis bærer cowboy støvler. Vandrestøvler er populære hos den type kvinde, der godt kan lidt at gå på eventyr i det fri, men andre kvinder bærer dem også. Der er også mange kvinder, der godt kan lide at bære motorcykel støvler, for at vise deres fri natur og vilde side.

Der er alle mulige forskellige slags formelle støvler til kvinder, der ønsker at skildre et professionelt, respektfuldt eller endda sexet udseende. Der er korte go-go støvler, der kan bæres med mini-skørt og nederdele, og der er støvler der går til knæet eller låret. De formellem støvler findes med lave hæle, mellemstore hæle og høje hæle, og de kommer i det fulde spektrum af farver.

Western-støvler kan være afslappede, men kvinder der er store fans af denne type støvle, kan have meget dyre og detaljerede western støvler. De kan være lavet af den højeste kvalitet af læder, eller fra eksotiske dyr som slange eller krokodille. Der er nogle der kan bære denne type støvle til formelle arrangementer og på kontoret, men det afhænger af mange faktorer. For de fleste kvinder er western støvler mere for at komme ind i den tilbagelænede stil, eller til en aktivitet som line dancing.

Motorcykelstøvler er nogle af de mest afslappede støvler. De er bygget med komfort for øje, med deres lave hæl og rummelige læder toppe. Tæerne har normalt masser af plads. Læderet er robust, men bøjeligt. Med andre ord, vil denne slags afslappede støvler ikke være for stive, og du kan bruge dem længe, før de begynder at blive rigide. De er også opbygget på en sådan måde, at de generelt vil have en lang levetid.

Mennesker, der bruger meget tid udendørs, har sandsynligvis et par vandrestøvler i deres skab. Den slags støvler er gode til lange dage med vandreture, og manøvrering over varierende terræn.