Carport

Har du en carport og synes, at den godt kunne trænge til lidt mere? En carport bruges næsten kun til bilen, men faktisk kan den bruges til langt flere ting, når bilen ikke får brug for at stå derude og når der ellers er mere plads, selvom bilen står der.

En carport, som vi kender til i dag, bruges jo til at holde bilen væk fra alt snavs. Sne og regn undgår du at få på bilen, når den står under en carport. Men når det nu er sommer – og når du ellers har rigeligt med plads i carporten, hvad kan den så bruges til?

En carport kan f.eks. bruges til sommeren, når der skal holdes grillfest. Med dine mange weber tilbehør til grillen, så er carporten det perfekte sted til at lagre det. Det kan hurtigt og nemt smides ind i en kasse, hvor du opbevarer alle dine weber tilbehør til din grill.

En grillfest om sommeren er et must. Du kan bruge carporten til en lille ”ude-stue” om sommeren, hvor man kun har lyst til at tilbringe dagen ude. Sæt et bord og nogle stole derude, og nyd vejret under carporten. Her slipper du for alt den varme sol på hovedbunden og al den sol i øjnene.

En carport kan altså også bruges som et opbevaringssted til alt dit værktøj, weber tilbehør, grill og cyklen. Cyklerne kan stå under carporten hele vinteren uden at tage skade. Der er plads til dem og bilen kan samtidigt også være der.

En carport kan bruges til mange forskellige ting. Om sommeren kan det fungere som pavillion, som du ellers ikke ejer. Om vinteren kan det fungere som et skjulested, så du ikke får sne ud over bilen. Og om efteråret og foråret kan det bruges som et sted, hvor du kan sidde og nyde regnen, mens du ellers er under tørvejr. Det er ingen overraskelse, at det meste af efteråret og foråret i Danmark er ramt af regn.

Du kan altså bruge din carport til mange forskellige ting. Det er kun fantasien der sætter grænser. Ingen sagde det kun måtte være bilen, der fik den fulde udnyttelse af carporten. Du kan holde en fødselsdagsfest derude. Det er tæt på bilen, holder al regn, sol og sne ude – men samtidigt får I nydt det friske vejr. Du kan sætte et par balloner og flag op, et bord, nogle stole og lidt musik. Så er fødselsdagsfesten nok klar. Nu mangler du bare dine gæster, der vil elske at være ude under carporten og nyde vejret. Oven i købet slipper du for at sætte pavillonen op, hvis du altså ejer en.