Vin til aftensmaden er et must i mange danske hjem. Når dagens pligter er vel overstået, så er det godt at kunne sætte sig til bords og får noget dejlig mad med et godt glas vin til. Det giver ro og fred i sjælen, og man bliver et mildere og mere behageligt menneske af det. Og der er meget forskelligt vin at vælge imellem. Der er så mange druer og vindistrikter, at man kan blive helt svimmel af at tænke på det. Nogle af de bedste kommer fra Italien, støvlelandet mod syd.

Fra dette område kommer den skønne Ripasso, der også kaldes Den Lille Amarone. Det skyldes at Ripasso fremstilles lidt på samme måde som Amarone, og på sin vis genbruger drueresterne fra produktionen af denne italienske klassiker. Det giver en frugtig og kraftig rødvin, som kan minde om Amarone. Blot er Ripasso ikke helt så kraftig, men stadig fuld af smag og styrke. Det er vin af meget høj kvalitet, som ofte ligger i den pristunge del af skalaen. Og den er bestemt en smagsprøve værd.

Vin i verdensklasse

En Ripasso fra Valpolicella er noget af det bedste, man kan få i glasset. En kraftig, frugtig og frisk vin med stolte traditioner. Nyd den til en god italiensk kødret og lad dig imponere over al den gode smag. Minderne om Amaronen gør jo heller ikke ligefrem oplevelsen mindre. Vi snakker italienske kronjuveler her, og så ved man godt, hvad man har med at gøre. Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med disse klassikere, så kan det varmt anbefales at prøve disse.

Køb supervin på nettet

Den jyske webshop, supervin.dk, er en online vinhandler, der har specialiseret sig i at opkøbe restlagre af kvalitetsvin til meget fordelagtige priser. Disse vine sælges videre til kunderne til priser, der ofte ligger et pænt stykke under, hvad man ellers kommer til at betale. Det betyder også, at man her kan få en god Ripasso til en meget favorabel pris. Naturligvis kan du også finde storebroren, Amaronen, her, og mange andre gode kvalitetsvine. Og så endda med smagsgaranti. Læs mere om det i shoppen.