Det er skønt at lave tingene i hjemmet selv. Der er masser af ting, man ikke nødvendigvis behøver at have en håndværker til at gøre. Med lidt hjælp fra internettet finder man som regel hurtigt selv ud af det. Og der kan hurtigt gå sport i det. Jo mere, man selv har lavet, desto bedre bliver man til at klare ærterne, når noget skal repareres eller forbedres i hjemmet. Måske skal der bygges en ny reol til loftrummet eller også trænger køkkenet til en ny bordplade. Man klarer det sagtens selv.

Hvis du skal have fat i en ny plade til reolen, så findes der MDF plader, der passer perfekt til formålet. MDF plader er fremstillet af træfibre og lim, og er et godt alternativ til spånplader, der ofte har et lidt grovere udtryk. Hvis du skal lave en smuk reol, så kan du overveje, om dine MDF plader skal have en bestemt finish. Man kan for eksempel få dem i sort, som jo ville klæde en lækker reol. Eller hvid, hvis du gerne vil have et lysere udtryk. Der er mange forskellige at vælge imellem.

Sav dem selv til

I modsætning til spånplader, så er disse plader fremstillet af så fine fibre, at de ikke smuldrer eller splintrer, når man saver i dem. Det gør det utroligt let at lave en smuk finish, så din reol kommer til at se ud som om, den lige er blevet indkøbt i en rigtig møbelforretning. Man kan også save pladerne i forskellige former med en stiksav, hvis man er den meget kreative type. I det hele taget kan man bruge disse plader til rigtigt mange formål.

STARK har dem på lager

Webshoppen stark.dk er online delen af STARK, som er en kæde af byggemarkeder med butikker over hele landet. Her kan du finde alle de varer, som også findes i de fysiske butikker. Det er nemt at finde rundt i denne webshop, og skulle du alligevel have svært ved at finde det, du søger, så er der en glimrende søgefunktion, som kan hjælpe dig. God fornøjelse.