Fødevareindustrien har gennemgået en enorm udvikling gennem de seneste 100 år. Meget af det, der i gamle dage, blev gjort ved håndkraft, udføres i dag maskinelt, til stor gavn for effektiviteten, og med øget sikkerhed for medarbejderne til følge. Der er langt færre arbejdsskader i vore dages fødevareindustri, end for 100 år siden. Det er en udvikling, som har revolutioneret hele området, og ført til markant lavere priser og bedre kvalitet på fødevarerne i butikkerne.

Er du fødevareproducent, og har behov for pålidelige maskiner i din produktion, så tag et kig ind hos Nemco.dk. Her kan du finde maskinel til stort set alt hvad du skal have udført af arbejde. Om det er kødhakkere, miksere eller vakuumpakkemaskiner du søger, så findes det her. Og det er maskiner i absolut høj kvalitet. For Nemco.dk leverer kun det bedste, når de forsyner industrien med maskiner. Det skal være i orden, når en maskine sættes op hos en fødevareproducent. Det skal holde.

Hjælp til opsætning og installering

Hvis du handler med Nemco.dk, så får du de bedste maskiner på markedet. Og samtidigt får du en service, der er helt oppe at ringe. For Nemco.dk ønsker kun tilfredse kunder. Man skal føle sig godt serviceret, når man handler med Nemco.dk. På hjemmesiden kan du gå på opdagelse i sortimentet og finde specialmaskiner til næsten alt hvad du mangler.

Og hvorfor nøjes med det næstbedste, når man kan få det bedste? I industrien har man brug for effektivitet og stabilitet. Det skal være robuste maskiner, der klarer arbejdet i den danske fødevareindustri. De skal levere dag efter dag, uden at man hele tiden skal reparere og skifte ud. Et stop i produktionen på grund af en defekt maskine kan koste mange penge for producenten.

Når “godt nok” ikke er godt nok

I fødevareindustrien er målet altid at skabe de bedste fødevarer. Her tæller kvalitet og præcission højt på skalaen over vigtige emner. Der bør stilles store krav til de maskiner man bruger i produktionen. Det er man klar over hos Nemco, hvor der hver eneste dag arbejdes hårdt på at øge effektiviteten og robustheden i produkterne.