Herre undertøj

Hermed et opråb til alle danske mænd! Det er på tide at sige det lige ud! Hvis du kigger i din undertøjsskuffe, er du ikke i stand til at bestemme datoen for dit sidste undertøjskøb, er det tid til at tage på indkøb! Undersøgelser har vist at 9% af mænd har et par underbukser der er mindst 10 år gammelt – ofte endnu ældre. Denne statistik er opsigtsvækkende, og det er skræmmende at forestille sig de titusinder af mennesker, der har undertøj der har et årti på bagen.

Det er værd at overveje den psykologiske karakter af undertøjsindkøb og hvorfor nogle mænd ser ud til at gøre alt hvad de kan for at undgå det. For at forsvare de mange mænd, der kan dele denne modstand i at skille sig af med deres trofaste par underbukser, har shopping for mænds underbukser sikkert ændret sig i de seneste år. For mange mænd har det taget lang tid at finde det perfekte par underbukser. Når man endelig finder et sæt Calvin Klein undertøj der har den rigtige form, mode og pasform får man let en tendens til at købe det samme mærke igen og igen.

I løbet af de seneste par år har mænds undertøj gjort store skift i modebranchen. Det er ikke længere de tætte hvide underhyler der er det mest proklamerede modevalg i herreundertøj. I dag er der masser af stilarter, farver og udskæringer at vælge imellem. Faktisk er visse stilarter blevet så modige, at det næsten er en skam at de bæres under andet tøj og altså nærmest er skjult for omverdenen. Uanset om du er en mand, der bærer boksere, briefs eller et sted imellem kan du, ved at kende de rigtige stilarter, gøre hele shoppingoplevelsen mindre skræmmende.

Herre Briefs

Med et bevidst tidløst design, har mænds briefs stået testen af tid, generation efter generation. Denne stil har været på markedet i mange årtier, og er indtil for nylig forblevet uændret i sin generelle stil. De blev først introduceret til markedet i 1935, og tilbød den korte støtte til mænd. I løbet af årene er briefs gået hen og blevet betragtet mere som en funktionelt beklædningsgenstand med ringe interesse for moderne stil. Siden 70’erne begyndte designet at skifte fra funktionelt til sportslig med forskellige stilarter, farver og udskæringer.

Herre Bokser-Briefs

Herre-boksere (også kendt som stramme boksere) er blevet populære de sidste to årtier for mænd, der søger et kompromis mellem boksere og briefs. Mens briefs for mange mænd blev anset for at være for stramme, gjorde boksere ikke meget for dem, der ønskede mere front- og lårstøtte. Som sådan kan opfindelsen af bokser-brifs siges at være en perfekt blanding af form, pasform og komfort. Uanset om de er skabt med komfort eller udseende for øje, er mænds bukser-briefs lange i benet, ligesom boksershorts, men strammere, som det kendes fra briefs.

 

Herre Boksershorts

De lange boksershort, der har deres navn efter efter læderbæltebukser (båret af boksere), blev i sin tid omdesignet med elastik, og har eksisteret siden 1925. Disse løst monterede underbukser blev hurtigt moderne og blev hurtigt populære primært på grund af den elastiske talje, der holdt dem oppe. I løbet af det sidste årti har bokserne haft et come-back i undertøjsmarkedet, og mærker som Paul Smith har gjort dem eftertragtede igen. Alt fra det traditionelle enfarvede designe til dristige mønstre, er boksere blevet opdateret for at gøre et større indtryk.