Omgivelser

Er det atter tid til endnu en konference? Så giv dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Vi kommer ikke uden om, at konferencer næppe er det mest sindsoprivende man kunne foretage sig, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det?

Der er mange måder hvorpå du kan højne dine gæsters oplevelse. Først og fremmest kan du sørge for, at konferencen bliver holdt et sted, hvor omgivelserne er i orden. Mange hoteller tilbyder i dag, at du kan leje deres tilhørende konferencelokaler i forbindelse med din booking, hvilket er praktisk da mange konferencer strækker sig over flere dage og du vil derfor få behov for, at tilbyde gæster, der kommer langvejs fra, et sted at sove. Allerede er du her godt på vej med at sikre den gode konference oplevelse. Med en god indkvartering er du sikker på, at dine gæster møder veludhvilede op til dagen.

 

Spændende aktiviteter og hyggeligt samvær

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Vælg et hotel eller konferencecenter, som giver dig noget for pengene og har en fed lokation, hvor dine gæster kan boltre sig mellem møder og præsentationer. Et godt bud på en lækker beliggenhed til en konference, finder du her. I naturskønne Aarhus er der mulighed for at gå en tur ved vandet eller i skoven, som er godt for hjernen og til afslapning. Byen byder ligeledes på mange muligheder for at spise lækker mad efter konferencen, som dine gæster sikkert vil sætte pris på. Det er trods alt i den danske tradition at hygge sig om mad og lidt at drikke, også selvom man er på konference.

At afholde en konference et sted, hvor det er muligt at vælge byen eller naturen til, er oplagt da der med sikkerhed kommer mennesker med mange forskellige præferencer. Det giver ligeledes dig bedre mulighed for at arrangere sociale aktiviteter som et kreativt afbræk fra en formel konference. Hvis du ikke selv er bekendt med område4t, kan hotellet med garanti hjælpe dig godt på vej og komme med kyndige forslag til, hvad I ellers kan beskæftige jer med.

 

Teamaktiviteter skaber en god ramme

Når din virksomhed er samlet, er det oplagt at kaste sig ud i nogle fælles aktiviteter, der kan være med til at styrke fællesskabet internt. Det er ligeledes et frisk afbræk fra en konference og mange møder. I kan enten kaste jer ud i deciderede teambuilding aktiviteter, hvor i kan teste hinanden eller jer selv, eller I kan lege nytænkningen frem gennem kreative aktiviteter. Kognitiv stimulation er med til at fremme produktiviteten og I kan dermed potentielt få meget mere ud af jeres konference, hvis I kombinerer det med noget andet.

Uanset om du skal holde en mindre, intim konference med din afdeling eller har brug for større lokaler, hvis du får internationalt besøg, er det vigtigt at planlægge din konference med omtanke. Små tilvalg med omtanke er med til at gøre den store forskel og gøre konferencen meget mere end mødeborde og whiteboards.