Sko til sommer

Nu hvor sommeren nærmer sig, er det tid til at hoppe i Junarose kjolen og komme ud at nyde det gode vejr. Men hvad for noget fodtøj skal man lige springe i?

Sko er fantastiske og kan fortælle så meget om en persons karakter. Nu om dage er udvalget af kvinders sko så stort, at der er noget til enhver stil. Og kunne der være en bedre undskyldning for at opdatere din garderobe end en årstidens nye designs?

Nu er moden fra 80’erne i gang igen! Forbered dig på at sætte på plateau sko med åbne tæer og  skyhøje hæle i et virvar af lyse strålende farver. Grøn forventes at være den næste varme farve, men glem ikke pink, citron, Turkis og neon-farver blandet med blå og sort blæk. Her er en chance for at sammensætte et rigtig sexet udseende med stilfulde hæle.

Forår og sommer nærmer sig, og i år kommer der lækre sandaler med særlig opmærksomhed på detaljerne. Der er ingen ende på mængden af stil, du kan tilføje til dine fødder denne sæson med et par sandaler. For dem med med mod og eventyrlyst kan de prøve at bære rene strømpebukser med metalliske sandaler. Pyntede sandaler er stadig moderne, og sandaler kan bæres i enhver højde: prøv en flad sling-back sandal, som blev blevet kåret til den mest sexede flade sko sidste sommer. For dem, der ønsker god uformel komfort, kan det anbefales at prøve Birkenstock sandaler og klipklapper, eller de altid alsidige, elskede og meget hadede Crocs. kig på Sassari Crocs for en ny variation på den normalt klodsede Croc. Crocs kommer også i alle de flotte lyse farver sæsonen lægger op til, og der er et udvalg så hele familien kan finde et par. Hvis du er velsignet med at være høj, så kan et par ankelhøje sandaler i gladiator-stil være den helt perfekte sko til dig.

Wedge sko står stadig stærkt i modeverden, og er mere behagelige end et par hæle. Neutrale, naturligt udseende kiler er et godt køb denne sæson.

Sko og støvler der viser tæerne frem er på vild fremdrift! Næsten alle ‘traditionelle’ kvinde-sko kommer nu med en ‘peep toe’ stil, og nye tøfler og den traditionelle oxford-stil findes nu også med udskæring til tæerne. Prada har vist deres eget bud på en kombination af sko, støvle og sandal – og hvem ved hvad de kommer ud med når sommeren først er fløjtet i gang? Peep toe skoene er et dejligt oprør med de tå-knusende stiletter der ellers har været moderne op til nu – sæt tæerne fri nu hvor det endelig er sommer. Det giver en god “air-condition” effekt til fødder og tæer, og gør det langt mere behageligt at bevæge sig rundt i den danske sommer. Samtidig er de generelt accepterede på de fleste arbejdspladser, og giver et professionelt og alligevel afslappet udseende.