Massage

Kender i det med man bare trænger til en seriøs omgang selvforkælelse? Synes det er vigtigt at man gør noget godt for sig selv engang imellem, ellers bliver livet alt for trist. Har besluttet mig for en gang imellem at få lidt massage! Bare en der tager godt fat, og får en helt ned i gear, og løsner alle spændingerne som jeg synes der har hobet sig op i kroppen her efter ferien, og generelt det der kommer med kontorjob. Det skulle være så godt for mange ting, altså udover at være super dejligt, så skulle det blandt andet være rigtig godt for blodcirkulationen og så fjerner det affaldsstoffer, hvilket er rigtig godt med de ekstra is, jeg har fået i løbet af sommerferien. Det skulle også kunne fjerne stress og anspændthed, samt forbedre din søvn.

Juicekur & massage

Har selv prøvet massage i forbindelse med juicekur ved en fysioterapi i Randers. Jeg kan klart anbefale massage hos thomsen fys – sikke en oplevelse. Jeg kom ind i et behagligt rum, hvor en af massørne tog sig godt af mig, faktisk fra man kommer ind af døren og møder de søde sekretærer føler man sig hjertelig velkommen. Startede med at blive smurt ind i en dejlig olie, som gjorde huden dejlig blød i mens jeg blev masseret. Kunne også mærke hvordan kroppen afstressede, hvilket også gjorde jeg sov bedre den nat. Havde fået at vide af en god ven at det ville være godt at kombinere massage og juicekur, så man blev helt udrenset. Synes også selv at det virkede rigtig godt, havde selv en følelse af at være adskillige kilo lettere, både mentalt og fysisk, men vigtigst af alt helt afslappet i kroppen. Hvis jeg skal masseres en anden gang bliver det i hvertfald der.

 

Får i massage?

Der er nu så mange måder at forkæle sig selv på, i hverdagene. Hvad gør i for at forkæle jer selv? Jeg gør f.eks. det jeg smøre mig selv ind i en rigtig god creme, fod- og hælekur. Den følelse af man har gjort noget godt for sig selv giver bare meget velvære, og giver en ny energi til hverdagen, og en kæmpe boost af energien. Det kan også være man dyrker yoga, laver noget godt mad, snakker med en veninde, eller går en tur, ser en film, listen er lang, og det er så forskelligt hvad man kan lide, og hvad der giver velvære. Husk nu at forkæl dig selv en gang i mellem! Jeg vil altid anbefale en dejlig omgang massage.