Mad

Hvis du blev overrasket over overskriften, så er du nok ikke en af dem, der har brug for at læse den her artikel. På den anden side kan det være godt at få øjnene op for, at der findes mere end ét problem med hensyn til vægt. Der er så meget snak om overvægt, at det kan være virkelig svært for de undervægtige at få folk til at forstå, at de også har et reelt og til tider meget alvorligt problem. Undervægt bliver meget nemt mere usundt og sundhedsskadeligt end overvægt, men når man kun ser, hvor meget modeller og andre anorektikere i magasiner, fjernsyn med videre nærmest bliver tilbedt, så er det svært at vide, hvor meget det går ud over ens helbred at se sådan ud. Der er altså brug for guides som den her, der beskriver, hvordan man kan tage på, hvis man er undervægtig. Det er nemlig ikke alle, der bare kan blive ved med at spise og spise og spise eller for den sags skyld har lyst til det.

Hvis du har svært ved at indtage nok kalorier i løbet af dagen, hvilket det i sidste ende vil sige at være undervægtig uden at tage på, så er den nemmeste løsning at indtage flere kalorier. Du kan jo nemt indtage flere kalorier, hvis du skifter alle dine drikkevarer ud med sodavand eller mælk og kun spiser kage. Når kalorierne i en mundfuld pludselige er fem gange højere, så kan du ikke undgå at tage på, så længe du kan holde det nede. Det er dog ikke spor bedre for dit helbred at spise junkfood og så videre, men der er heldigvis nogle sunde måder at indtage mange kalorier på.

Det første du får brug for, hvis du gerne vil spise noget, der har masser af kalorier, er en blender i god kvalitet. Når du blender din mad, bliver det meget nemmere at spise mere, før din krop opdager, at din mave er fuld. Hvis du hver dag spiser en smule mere, så udvider din mavesæk sig, så du får endnu nemmere ved at spise mere næste gang. Det er sjovt at vi nævner det at blende sin mad, for det er faktisk det samme råd, vi giver til overvægtige, der gerne vil spise sund mad, der er nem at lave. Bare købe en smoothie blender og lidt frugt og grønt, så er du godt i gang. Hvis du er undervægtig, så kan du tilføje mælk i stedet for vand og lade være med at tilføje for mange grøntsager, da de har et højt vandindhold og derfor ikke særlig mange kalorier i forhold til, hvor meget de mætter. Til slut vil vi også nævne, at dem der spiser kød absolut skal lade være med at skære fedtet fra.