Det er sundt at cykle, det ved vi alle. Flere og flere vælger at cykle til jobbet. Det er en god måde at starte dagen på, med en cykeltur i den friske luft. Gennem byen eller parkerne, eller måske de hyggelige villakvarterer. Man bliver frisk og får blodomløbet i gang, og det hjælper med at skabe fokus og koncentration på arbejdet. Man får simpelthen mere energi af at cykle. Hvis man gerne vil begynde med denne sunde livsstil, så kan man få hjælp til at træde i pedalerne.

Man siger at elcykler centermotor er gode, hvis man skal cykle mellemlange distancer. Her er en god vægtfordeling fordi motoren er placeret ved kranken, lige midt på cyklen. For elcykler centermotor giver god hjælp til at træde i pedalerne, så man let kommer frem, uden at blive træt. En cykeltur til og fra arbejde skal ikke være udmattende, bare give frisk luft og lidt motion, så man er frisk, når man er fremme. Her er elcykler centermotor klart at foretrække.

Flere varianter

Der er flere slags motorer at vælge imellem, når man skal vælge en elcykel. Ud over elcykler centermotor, findes der også elcykler frontmotor og baghjulsmotor. Hver type motor har sin fordel i forhold til de andre. En frontmotor er god på kortere distancer, mens en baghjulsmotor er god, hvis der er mange stejle bakker. Det gælder om at vælge den, der passer til ens behov.

Men elcykler centermotor giver bedst hjælp på de mellemlange distancer, så ofte er det dem, der passer bedst. Det er dog naturligvis et individuelt valg. Hvis man går ind i shoppen på cykelkram.dk, så kan man læse om de forskellige modeller og vælge den, man finder bedst egnet.

Et sundt valg

Er man i tvivl kan man skrive til cykelkram og spørge sig til råds. Under alle omstændigheder er det altid et sundt valg at tage cyklen til jobbet, for der er god motion at hente, også selvom man “snyder” lidt og sætter strøm på pedalerne. Det er en daglig glæde at cykle til jobbet. Man får god energi og god motion.