Vi kender alle mandage. De kan være grå og kedelige og man skal starte på jobbet igen efter en dejlig weekend. Mandag er ikke manges favoritdag. Der er dage i ugen, vi holder mere af end andre, det er der vist ikke nogen tvivl om. Og det kan ikke undre nogen at de dage oftest er dem, hvor vi har fri. Det er jo der vi har tid til at mødes og slappe af eller tage på shoppetur og finde nye ting til hjemmet eller garderoben. Og så er der den der fredag…

Hvert efterår kommer Black Friday stadig som et chok for de fleste. Fænomenet er endnu så nyt for os danskere, at vi ikke helt har vænnet os til det. Men sikke en dag. Black Friday er en dag, hvor vi virkelig kan få udnyttet vores shoppegen og finde tilbud vi aldrig havde turde drømme om. Og det er faktisk muligt at forberede sig lidt på den store dag. Hvis man har nået at registrere sig de rigtige steder, så har man et bedre overblik end de fleste.

Ingen ved noget før i sidste sekund

Der er meget hemmelighedskræmmeri omkring Black Friday og alle de gode tilbud, der kommer op i butikkerne. Men hvis du melder dig ind i KLUB Bog&Idé får du direkte besked om de vilde tilbud der kommer hos din boghandler. På den måde kan du komme lidt før de andre, når det store kup skal gøres. Det kan godt betale sig at være underrettet i god tid.

Der langes mange gode varer over disken på Black Friday, til fantastisk lave priser. En det af det, der kommer på tilbud, vil ellers ikke blive sat ned i pris før efter jul. Det kan derfor være en rigtig god idé at få købt julegaverne på Black Friday. Der er mange penge at spare, hvis du er det rette sted på det rette tidspunkt.

Bag navnet

Hvorfor hedder det Black Friday? Jo, det gør det fordi gaderne bliver sorte af mennesker, der er på jagt efter de mange gode tilbud i butikkerne.